Diensten

Hebt u vragen of ideeën of u geraakt er zelf niet uit? Geen probleem! Wij zijn er voor u. Neem gerust contact op met ons, wij zoeken altijd naar een oplossing op uw maat en binnen uw budget.

Schilderwerken

Schilderwerken

Hebben uw muren, plafonds, gevel, deuren of kastjes nood aan een laagje verf of zijn ze toe aan een opfrisbeurt? De ervaren schilders van Walka’s Painting & Cleaning in regio Mechelen zijn er om u te helpen met uw algemene schilderwerken voor zowel binnen als buiten.

Behangwerken

Uw kamer een nieuwe dimensie geven doormiddel van behangpapier met een speciale textuur of patroon? Maar u hebt geen zin in dat gedoe van plakkerige lijmresten en ingewikkelde knipwerk? Geen probleem! De ervaren behangers van Walka’s Painting & Cleaning in regio Mechelen zijn er om u uit de nood te helpen.

Behangwerken

Schoonmaakwerken

Schoonmaakwerken

Al die vieze plekken en dikke lagen stof overal na uw verhuis of verbouwingen. Geen tijd, steeds maar uitstellen, niet weten hoe er aan te beginnen of gewoonweg geen zin? Met onze extra dienst zorgen de ervaren schoonmakers van Walka’s Painting & Cleaning in regio Mechelen ervoor dat uw huis na afloop er weer SPIK en SPAN uitziet. Als dat gebeurd is, beginnen we aan de schilderwerken, zodat uw huis nadien TIPTOP in orde is en u weer helemaal tot uw welverdiende rust komt.